NOTA BENE: (19/8)Het enthousiasme is dermate groot dat we gaan proberen een tweede sessie (van ca 19:30- 21:30) vol te krijgen. Blijf je vooral aanmelden, we houden jullie op de hoogte!

(16/8) We zijn volgeboekt, heel snel al. Fijn natuurlijk, maar voor de andere liefhebbers iets minder. Aanmelden kan echter nog steeds, we hanteren een wachtlijst-procedure. Laat je dus niet afschrikken en geef je gewoon op en wie weet haak je alsnog aan op de 16e december.

Roeiend door de grachten van Amsterdam tijdens het Light festival!
Een belevenis op zich. Varen langs de verlichte kunstwerken van het Amsterdam Light Festival. Deze kunstwerken geven een unieke glans aan mooi verlichte Amsterdam tijdens de donkere decembermaand.
Reden genoeg om dit vanuit MWC weer eens te organiseren. Een aantal enthousiaste MWC’ers gingen al voor.

Voor de leden van MWC organiseren we dit op zaterdag 16 december 2017. We starten vanuit roeicentrum Berlagebrug:

  • Verzamelen om 17:00 uur bij Roeicentrum Berlagebrug;
  • Vertrek om 17:30 uur;
  • Vanuit Roeicentrum Berlagebrug varen we met een ervaren instructeur in de boot. (We varen in klassieke C-vieren)
  • De instructeur is meteen de gids voor de toertocht langs de Water Colors vaarroute;
  • We roeien ongeveer 2 uur, ca 19:30 uur terug bij het startpunt.

We zijn er vroeg bij. Dit heeft te maken met het feit dat we ons als groep van 40 man kunnen aanmelden namens MWC en voor ons een uitzondering wordt gemaakt qua tijd. We moeten uiterlijk 28 augustus onze deelname bevestigen. 1 September start de voorverkoop!  Dat gaat via een aanmeldformulier. Wanneer er meer liefhebbers zijn, zal er een wachtlijst gehanteerd worden. Wie het eerst komt, het eerst maalt! Leuk als je meekomt. Het is een fantastische ervaring.

Na aanmelden zal er weer contact met je worden opgenomen om je over de rest van het programma en organisatie te informeren. Bij voldoende enthousiasme kan er bijvoorbeeld gezamenlijk gegeten worden in Amsterdam. Altijd handig om te weten is of je wilt blijven en overnachten, of dezelfde avond terug gaat naar huis, dan wel andere plannen maakt. Ook handig om dan eventueel gezamenlijk vervoer af te stemmen. Maar dat dus later. Eerst hopen we op voldoende animo om mee te gaan, daarna breien we het programma rond.

  • Aanmelden kan tot 27 augustus aanstaande;
  • Kosten zijn € 29,- per persoon (overmaking aan MWC, zie ook de bevestigingsmail na aanmelden);
  • Graag betalen voor 1 september aanstaande, dit garandeert tevens je deelname;
  • Klik hier om je aan te melden.

Tot slot. Het event gaat altijd door, ook bij regen. Enkel bij flinke vorst waardoor de grachten niet bevaarbaar zijn, wordt de toer geannuleerd en krijgen we restitutie van de kosten.

Tot zover. We zien je aanmelding graag komen.
Groetjes Marie-Jeanne