Row2015-0211

Sinds het seizoen 2016 is er een vernieuwd team Bar en Keuken voor ons oergezellige clubhuis. Ons team bestaat uit gedreven MWC-leden, die o.l.v. Jo Baade een taakverdeling en verantwoordelijkheid hebben. Hij is eindverantwoordelijke voor het hele gebeuren in de bar en de keuken. En ook voor de financiën, samen met Chrit Passau.

De taken en verantwoordelijkheden voor alles wat in onze keuken en achter de bar gebeurt, hebben we verdeeld in verschillende teams:

  • Team agendabeheer & inkoop
  • Team sleutelbeheer keuken en druppel
  • Team barbezetting
  • Team poetsen

MWC activiteiten: gedurende het hele jaar zijn er allerlei MWC activiteiten, zoals wedstrijden, borrels, gezellige avonden, instructies, vergaderingen en lezingen. Team Barbezetting is verantwoordelijk voor de barbezetting tijdens alle MWC evenementen. Zodra je iets voor de leden organiseert, komt dit onze Agenda te staan en regelen wij in overleg met jou de bar & keuken bezetting.

Privé activiteiten: voor een eigen activiteit van een lid in ons clubhuis neem je eerst contact op met Team Agendabeheer. Dergelijke activiteiten staan volledig los van het reguliere Barrooster & de eigen MWC activiteiten.

Help mee! Indien je het leuk vindt om vaker mee te helpen achter de bar bij een activiteit, geef je dan op via de e-mail, vele handen maken licht -maar ook vooral gezellig- werk! Heb je nog vragen, tips of leuke ideeën voor onze Bar en de Keuken? Geeft het ons door, wij bekijken graag wat we voor onze MWC leden kunnen realiseren!

Team Bar en Keuken: Jo Baade, Ineke Spee, Stans Krijnen, Joyce Scholten, Liesbeth van der Ploeg, Maya de Bruijn, Bea Bos.

Bereikbaar via email: clubhuis@maastrichtsche.nl