Bardiensten, hoe werkt het barrooster en de link:

Ons streven is dat alle leden minimaal één avond door de week of één ochtend in het weekend als gastheer of -vrouw achter de bar staat in ons Clubhuis. De diensten zijn:

–      Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag: van 19.00 tot 22.30 uur

–      Zaterdag en zondag van 10.30 tot 13.30 uur

Jouw aanwezigheid, het aanreiken van de drankjes, de afrekening van de consumpties en het to-do lijstje afwerken (zie taken Bardienst) is alles wat er gevraagd wordt. Een bemande bar zorgt immers voor meer ambiance, gezelligheid, kassa controle en een schone bar!

De bar moet op genoemde dagen en tijden bezet zijn in de periode begin april – einde oktober. Je dient je hiervoor op te geven, via een online spreadsheet, die voor alle leden toegankelijk is.

Klik hier voor het barrooster.

Het is heel eenvoudig en wijst zich vanzelf:

  • Een paar seconden na openen is de sheet zichtbaar en gevuld. In de eerste kolom zie je de dagen staan. Eventuele activiteiten staan in de tweede kolom aangegeven. In de derde kolom staan de namen van de leden. Hier kun je jezelf inplannen.
  • Klik op een lege datum, op het pijltje aan de rechterkant van de kolom. Begin met je voornaam en je ziet vanzelf namen verschijnen, klik jouw naam aan. Automatisch verschijnen jouw email adres en telefoonnummer in de kolommen ernaast. Deze sheet is namelijk gekoppeld aan onze ledenlijst.
  • Als je meerdere diensten kunt doen, heel graag!
  • Daarna sluit je deze sheet en klaar!