Hooggeëerd publiek…!
Via verschillende kanalen krijgen we input voor de website. Dat is helemaal oké. Sterker nog, we moedigen dat zelfs graag aan. Heb je iets wat volgens jou een plek verdient in onze berichtgeving, laat het ons dan weten. Denk aan wedstrijdverslagen, verslag van een leuke toer, input mbt het roeien op de maas, leuke foto’s van een happening bij of rond MWC, etcetera…! Immers, we kunnen niet overal en altijd ter plaatse zijn en het is jammer dat we het daarom niet zouden kunnen delen met de rest van MWC.

Het enige dat we van jullie vragen is om je bericht enkel via de mail aan te dragen (misschien in de toekomst via een formulier online of iets dergelijks). Op die manier kunnen we vooral onze foto’s beter verwerken. Via app of andere mobiele opties is dat erg bewerkelijk. Daarnaast vragen we ook om een stukje tekst. Enkel en foto kan al veel vertellen, maar extra info en context is wenselijk, hoeft geen heel verhaal te zijn. Ook dat kunnen we niet altijd zelf verzinnen.

Kortom, heb je iets voor de site? Mail het aan de redactie en denk daarbij aan de volgende zaken:

  • Stukje tekst
  • Leuke foto’s (max 2 Mb per foto, bij een heleboel foto’s is het handiger om dit van te voren even af te stemmen met ons via dezelfde maillink)
  • Je naam, of de namen van betrokkenen
  • Datum en evt. tijdstip van het gebeuren.

Mail de redactie en we gaan met je bericht aan de slag.

Indien je bericht geplaatst wordt, dan wordt dat tevens meegenomen als aankondiging in de wekelijkse nieuwsbrief.
Hou er rekening mee dat deze enkel op woensdag verschijnt en dat je op tijd moet zijn met het aandragen van je bericht, wil je dat deze zo snel mogelijk onder de aandacht gebracht wordt. Soms lukt het om dit nog net op tijd te regelen, maar zorg ervoor dat je inbreng uiterlijk maandag om 20:00 uur per mail is aangedragen. Dan gaan wij ons best voor je doen 😊.

(NB. niet alles wordt zonder meer geplaatst, uiteindelijk zal de redactie je inbreng beoordelen en indien nodig en verder oké, aanpassen alvorens te plaatsen)

Groet van de MWC redactie