Op de eerste verdieping ligt onze mooie ergometer-ruimte. Hier staan 8 ‘droogroei’ machines te wachten om de nodige kilometers op af te leggen. Deze apparaten kunnen gebruikt worden voor training, wanneer het buiten bijvoorbeeld te slecht weer is om op het water te roeien.
In de winter zijn deze apparaten erg gewild. Goede afstemming van wie en wanneer, tijdig reserveren (kan ook via het MyFleet reserveringsysteem), is zeker niet overbodig.

Op de deur hangt een trainingsschema waarop je je voorkeur kunt aangeven. Het is ook altijd handig afspraken te maken met diegene die op de apparaten zitten. Laten we elkaar hierin helpen!
Wil je gebruik maken van de ergometers, maar weet je niet hoe? Schroom niet en vraag een (ervaren)roeier die aanwezig is om hulp. Als je klaar bent op de ergometer, vergeet dan niet je ergometer schoon te maken (doekjes liggen onder de tafel waar de computer op staat). Het schoonmaken betreft de rails van het bankje, het bankje zelf en de handvatten. Als je de laatste bent die de ergometer-ruimte verlaat, vergeet dan niet de muziek uit te zetten, de schuifdeur dicht en het licht uit te doen.