Vanwege een verstoring wijkt dit bericht af van een eerdere versie. Die was helaas niet meer terug te halen. De boodschap blijft hetzelfde
EN DE BOUCLE GAAT GEWOON DOOR!!!!

Beste roeiers, havenleden en geïnteresseerden. Dit jaar word er weer een Grande Bouclé de Maastricht geroeid. Dit evenement vind plaats op 22 juli en duurt de gehele dag. Een toertocht naar Rekem via de sluis van Boscherveld. Klik hier om je in te schrijven.

Ervaren en onervaren roeiers worden gemixt, zo kun je misschien nieuwe roei afspraken maken in een ongedwongen sfeer.
Wat is de doelstelling van deze tocht? Het is de bedoeling dat onervaren roeiers, samen met meer ervaren roeiers en havenleden, een tocht maken. We worden begeleid door havenleden op hun jacht of andere boot. Dit geeft tevens de gelegenheid om als nieuw lid kennis te maken met onze overige club leden. Het geheel wordt afgesloten met een club BBQ alwaar de tocht onder het genot van spijs en drank nabesproken wordt, en afspraken gemaakt kunnen worden om in de toekomst meer activiteiten samen te doen.

  • Jullie worden verwacht om 9:00h.
  • We starten met een kop koffie en vlaai.
  • Vervolgens worden tussen 9:30h en 10:00h de boot indelingen bekend gemaakt en de boten te water gelaten.

Hoe de rest van de dag verloopt horen jullie die ochtend, maar overal is voor gezorgd. We hopen dat jullie in grote getale aanwezig zullen zijn.

Kosten Grande Bouclé €28,50 alleen roeien €15,00 alleen BBQ €15,00

Met sportieve groeten

Peter en Marlou Vos

Inschrijven kan tot dinsdag 18 juli. Klik hier om je in te schrijven.

Betaling contant aan Marlou.