Op deze pagina vind je de leden van ons bestuur terug. Bij elke naam ook een gezicht. Contactgegevens vind je in de ledenlijst (alleen voor ingelogde MWC leden). Wie deze bestuursleden zijn en wat ze doen? Ze stellen zich bij deze ook aan je voor!

 

Voorzitter: Catharina Burgman.

 

 Secretaris: Josephine

Penningmeester: Arjen Klop

 

Sportzaken: Theo Peereboom

 

 

 

 

JoCommissaris Clubhuis: Jo Baade. Ik ben Commissaris Clubhuis, vicevoorzitter en bijna 25 jaar bestuurslid. Ik zie toe op de bar en de keuken en voor het gebruik daarvan moet je bij mij zijn. Samen met mijn vrouw Hilde ben ik ook havenlid en ben schipper van onze zeilboot, Myrthe. Ik ben ook nog eens roeilid, maar ik roei alleen als het mooi weer is. Vroeger roeide ik ook als het regende en het koud was, maar dat was vroeger.

 

ChritCommissaris Algemeen: Chrit Passau. Commissaris Algemeen, is verantwoordelijk voor alle technische voorzieningen, de gebouwen en terreinen, arbo-technische vraagstukken, het sleutelbeleid, ect. ect. verder vervangt deze commissaris bij afwezigheid bepaalde andere commissariaten waaronder dat van het clubhuis en de roeimaterialen, nou ja vervelen is er in ieder geval niet bij.

 

DaveyCommissaris Roei-instructie: Davy Politsch. Commissaris Roei-instructie en ben verantwoordelijk voor en draag zorg voor o.a.: Coördinatie van de roei-instructie en -coaching i.s.m. de instructie resp. jeugdcommissie.; Opvolgen van nieuwe aanmeldingen i.s.m. secretaris en penningmeester.; Verantwoordelijk voor het toekennen van brevetten.; Verantwoordelijk voor het (bij-) scholen van instructeurs en coaches.; Voorzitten van het regelmatige overleg van de instructie- en de jeugdcommissie. Nieuwe leden mogen van MWC verwachten dat ze tot en met het stuur-brevet instructie krijgen. Vanaf dat moment mogen zij ook zonder instructeur een boot “meenemen”. In het verdere verloop van de „roei-carriere“ wordt gevorderdeninstructie aangeboden voor het B-, boord- en het A-brevet.

 

Commissaris Roei-activiteiten: Aart Jan Vrijlandt. Als Commissaris Roei-activiteiten zorg ik ervoor dat door MWC eigen activiteiten worden georganiseerd zoals clubwedstrijden (ROW), een jaarlijkse toertocht in ons eigen vaarwater (Boucle de Maestricht), een tocht in het buitenland, het z.g. Prominentenroeien, het Nachtroeien, de Limburg Boatrace en tal van zaken meer. Ook verzorgt de Commissaris Roeiactiviteiten de deelname aan tochten en wedstrijden die door andere verenigingen in ons land en onze regio worden aangeboden. Dit varieert van deelname aan de Elfstedenroeimarathon door taaie veteranen, tot deelname aan nationale wedstrijden op de Bosbaan door ambitieuze intensief trainende jeugd. Via de jaarlijkse coördinatie door de Activiteitencommissie worden nieuwe voorstellen ingepast in een jaarprogramma dat een optimale deelname aan de geplande activiteiten probeert de bewerkstelligen.

Commissaris Roei-materialen: Herman Bijkerk. Ik ben geboren in Enschede en altijd gewerkt in de bouwwereld. Inmiddels ruim 10 jaar lid van onze vereniging. Als mede bestuurslid en tevens materiaalcommissaris doe je echt mee in het verenigingsleven. Als materiaalcommissaris voornamelijk verantwoordelijk voor het onderhoud van de roeibotenvloot. Een aantal vrijwilligers helpen mij daarbij om de botenvloot up-to-date te houden zodat onze roeileden altijd met plezier kunnen roeien. Als medebestuurslid ben ik ook met allerlei zaken bezig voor de toekomst van onze roeivereniging.

 

 

Commissaris Haven: Saskia Born. Sinds kort ben ik als Commissaris Haven verantwoordelijk voor het wel en wee van de havenleden en de havenfaciliteiten. Ik regel de indeling van de haven, de droge en natte winterberging, het faciliteren van de zomergasten en alles wat er verder nodig is om een jachthaven soepel te exploiteren, tot en met het eventuele uitdiepen aan toe.