MWC-event-standaard

Prominentenroeien 2017

24 september 2017

Het Prominentenroeien is een jaarlijkse sportieve roeibijeenkomst dat al 27 jaar georganiseerd wordt door de Maastrichtse Watersport Club (MWC).
Dit jaar, 2017, zal het Prominentenroeien plaatsvinden op 24 september.Het doel van het Prominentenroeien is het bieden van een sportieve (bedrijfs-, familie-) watersportdag waarbij in een ongedwongen ambiance deelnemers van maatschappelijke organisaties (bedrijfsleven, overheid, politieke partijen, medische -, wetenschappelijke -, justitiële -, bancaire – en sociale ondernemingen), al roeiend met elkaar de “strijd” aangaan. Zij ontmoeten elkaar voor een spannende wedstrijd van drie heats, elk over 500 meter.

 

Voor veel teams van de deelnemende organisaties is deelname aan de Prominentenroeiwedstrijd inmiddels een sportieve traditie.
Roei-ervaring is niet van belang, uw team wordt voorbereid in drie trainingen. Nieuwe deelnemers verwelkomen wij graag.

Aanmelden kan via dit inschrijfformulier PROMS2017.

Organisatie van de wedstrijden

  • Alle teams roeien 3 heats. De 2 beste tijden worden vervolgens bij elkaar opgeteld: de slechtste tijd wordt dus weggestreept. Aan de hand van de gesommeerde tijden wordt bepaald welke teams de finale roeien.
  • Er wordt onderscheid gemaakt tussen damesteams, ervaren en onervaren herenteams en eventueel mix-teams. De indeling wordt tijdens de briefing met de coaches besproken. de samenstelling van de teams (aantal dames en heren, al dan niet meeroeien van ervaren roeiers) dient uiterlijk 7 september bij de organisatie bekend te zijn.
  • Elke heat wordt in een andere boot geroeid om alle teams gelijke kansen te bieden. De teams rouleren dus over de beschikbare boten.

Dagprogramma

  • 09.30-10.00 uur       Ontvangst
  • 10.00 uur                    Briefing coaches en teamcaptains
  • 10.15 uur                     Eerste vlottijd
  • 10.45 uur                     Eerste start
  • 16.00 uur                     Finales
  • 16.30 uur                     Prijsuitreiking

 

Kosten

De kosten voor deelname aan het Prominentenroeien 2017 bedragen € 450,-.

Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail van de organisatie inclusief factuur. De inschrijving is pas geldig wanneer de betaling is voldaan. Na overboeking wordt uw aanmelding bevestigd.

Vermelding op de club

Wanneer u bent ingeschreven en de factuur voldaan is, zal uw organisatie vermeld worden op de daarvoor bestemde borden op onze club. Deze komen duidelijk zichtbaar bij de entree van het terrein aan de zijwand van het clubhuis te hangen.

Wij verwelkomen u graag tijdens het Prominentenroeien! Graag tot dan!

Voorafgaand aan het Prominentenroeien wordt de PromsBorrel georganiseerd en wel op vrijdag, 1 september 2017. Lees hier meer over door hier te klikken. U kunt zich eventueel ook gelijk aanmelden voor de PromsBorrel.