MWC-event-standaard

Prominentenroeien 1 juli 2018

Het Prominentenroeien is een jaarlijkse sportieve roeibijeenkomst die inmiddels al 28 jaar georganiseerd wordt door de Maastrichtse Watersport Club (MWC).  Dit jaar, 2018, zal het Prominentenroeien plaatsvinden op zondag 1 juli.
Het doel van het Prominentenroeien is het bieden van een sportieve (bedrijfs-, familie-) watersportdag waarbij in een ongedwongen ambiance deelnemers van maatschappelijke organisaties (bedrijfsleven, overheid, politieke partijen, medische -, wetenschappelijke -, justitiële -, bancaire – en sociale ondernemingen), al roeiend met elkaar de “strijd” aangaan. Zij ontmoeten elkaar voor een spannende wedstrijd van drie heats, elk over 500 meter. De drie beste teams roeien daarna nog een finale heat.

Voor veel teams van de deelnemende organisaties is deelname aan de Prominentenroeiwedstrijd inmiddels een sportieve traditie.  Roei-ervaring is niet van belang, uw team wordt voorbereid in drie trainingen. Nieuwe deelnemende organisaties verwelkomen wij natuurlijk graag.

Aanmelden kan tot 10 juni via dit inschrijfformulier PROMS2018. (Voor overige vragen kunt u contact opnemen via prominentenroeien@maastrichtsche.nl.)

Organisatie van de wedstrijden

  • Alle teams roeien 3 heats. De 2 beste tijden worden vervolgens bij elkaar opgeteld: de slechtste tijd wordt dus weggestreept. Aan de hand van de gesommeerde tijden wordt bepaald welke teams de finale roeien. Er wordt onderscheid gemaakt tussen damesteams, ervaren en onervaren herenteams en eventueel mix-teams. De indeling wordt tijdens de briefing met de coaches besproken. Elke heat wordt in een andere boot geroeid om alle teams gelijke kansen te bieden. De teams rouleren dus over de beschikbare boten.

Dagprogramma

  • 09.30-10.00 uur       Ontvangst
  • 10.00 uur                    Briefing coaches en teamcaptains
  • 10.15 uur                     Eerste vlottijd
  • 10.45 uur                    Eerste start
  • 16.00 uur                    Finales
  • 16.30 uur                    Prijsuitreiking

Kosten

De kosten voor deelname aan het Prominentenroeien 2018 bedragen € 490,-.

Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail van de organisatie, inclusief factuur. De inschrijving is pas geldig wanneer de betaling is voldaan. Na overboeking wordt uw aanmelding bevestigd.

Vermelding deelnemende bedrijven op de club

Wanneer u bent ingeschreven en de factuur voldaan is, zal uw organisatie vermeld worden op de daarvoor bestemde borden op onze club. Deze komen duidelijk zichtbaar bij de entree van het terrein aan de zijwand van het clubhuis te hangen.

Het Prominentenroeien 2018 belooft een inspirerende en sportieve dag te worden! We kijken uit naar uw reactie.

Staat úw bedrijfsnaam hier straks vermeld?