LET OP: Dit bericht en het aanmelden voor instructie is bedoeld voor de leden van MWC. Ben je nog geen lid? Meld je dan eerst aan. Vervolgens wordt je geïnformeerd over het vervolg. Klik hier om je als lid aan te melden.

Opzet 2018:
Ook dit jaar wordt de indeling voor roei-instructie gemaakt naar de potentiële mogelijkheden die door de instructeurs worden geboden.  Aanmelding geldt ook voor roeiers die reeds afspraken met een instructeur hebben gemaakt.

Niet alle potentiële mogelijkheden zullen helaas geëffectueerd kunnen worden door bv te veel of te weinig aanmeldingen voor het vormen van een team. Er is dus géén garantie dat aanmelden ook betekent ingedeeld worden. Om de mogelijkheden voor indelen zo groot mogelijk te maken is het aan te raden om je eigen tijd-roeimogelijkheden zo ruim mogelijk aan te geven. Indien geen van de keuze mogelijkheden past, geef dat dan aan in het ” vrije ” tekstvak, zoals ook andere bemerkingen daarin geplaatst kunnen worden.

Nieuw dit jaar is op zaterdagochtend om 11:30 uur een instuif  onder leiding van een of meer instructeurs. Minimum eis is het hebben van een C brevet.

Inschrijven instructie 2018 kan t/m 18 maart 2018.  Daarna wordt de definitieve indeling gemaakt en krijgt eenieder bericht.  De roei-instructie start in de week van 2 april 2018. Inschrijving na 18 maart kan alleen na overleg met de ledenadministratie, via ledenadministratie@maastrichtsche.nl.

Aanbod voorjaar 2018 (scullen):

  • beginnende roeiers :     C (nieuw);
  • al wat ervaren roeiers:  C (vervolg)
  • Stuur
  • verbeteren techniek :    T (minimum eis is C en S brevet)
  • B
  • A
  • en als extra optie: Instuifroeien (za ochtend – klik hier voor meer informatie.)

Klik  hier om je aan te melden.
(Let op: Kies éérst voor welke type instructie je je op geeft, en klik dan door voor de beschikbare tijden / dagdelen. Voor instuifroeien dien je je apart (dus als 2e keer) aan te melden.)

Namens de instructie commissie:
Christien Pulles-Heintzberger,
Commissaris Roei-instructie

Kruk-mwc-9