LET OP: Dit bericht en het aanmelden voor instructie is bedoeld voor de leden van MWC. Ben je nog geen lid? Meld je dan eerst aan. Vervolgens wordt je geïnformeerd over het vervolg. Klik hier voor meer info en om je eventueel als lid aan te melden.

Ook dit jaar wordt de indeling voor roei-instructie gemaakt naar de potentiële mogelijkheden die door de instructeurs worden geboden.  Aanmelding geldt ook voor roeiers die reeds afspraken met een instructeur hebben gemaakt.

Niet alle potentiële mogelijkheden zullen helaas geëffectueerd kunnen worden door bv te veel of te weinig aanmeldingen voor het vormen van een team. Er is dus geen garantie dat aanmelden ook betekent ingedeeld worden. Om de mogelijkheden voor indelen zo groot mogelijk te maken is het aan te raden om je eigen tijd-roeimogelijkheden zo ruim mogelijk aan te geven. Indien geen van de keuze mogelijkheden past, geef dat dan aan in het ” vrije ” tekstvak, zoals ook andere bemerkingen daarin geplaatst kunnen worden.

 

Inschrijven kan t/m 19 maart 2017.
Daarna wordt de definitieve indeling gemaakt en krijgt eenieder bericht.
De roei-instructie start in de week van 2 april 2017.

 

Inschrijven is mogelijk voor scullen:

  • beginnende roeiers : C (nieuw)
  • al wat ervaren roeiers: C (vervolg)
  • Stuur
  • verbeteren techniek : C + (minimum eis is C en S brevet)
  • B
  • A

Om aan te melden / in te schrijven: klik hier. 

Er is een introductiedag voor (potentiële) nieuwe leden op zaterdag 18 maart 2017 , om 11.00 uur in het clubhuis van MWC.  U bent welkom. Wij  raden u aan om dan sportkleding mee te brengen.

namens de instructie commissie: Christien Pulles-Heintzberger

Kruk-mwc-9

Aanmelden voor 20 maart 2017