Gezocht: roei instructeurs

Geplaatst op 15-11-2020  -  Categorie: Algemeen

maxresdefaultVanwege de continue toestroom van nieuwe leden zijn we op zoek naar nieuwe roei instructeurs met het volgende profiel:

 

Waar je voor staat

Jong geleerd is oud gedaan. Niemand is te oud om te leren roeien. Steeds meer volwassenen, op welke leeftijd dan ook, willen deze pracht sport gaan beoefenen en genieten van samen bewegen op het water. Maar voor het aanleren en verbeteren van de techniek, alsook voor de veiligheid van het roeien op zich, de boot en bemanning,  is instructie onontbeerlijk. Als instructeur word je hun personal trainer – coach. 

Met onervaren roeiers ga je samen met een collega-aspirant-instructeur een groepje van 3 of 4 roeiers begeleiden. Je staat er niet alleen voor! Roeiers met reeds het basis brevet kun je helpen hun techniek te verbeteren en daarmee hun plezier in het -  samen – roeien zien toenemen.

Altijd is de weg vrij voor overleg met andere instructeurs en coaches. Instructie geven is samen leren.

Wat je meeneemt

Je hebt het B- of A- brevet en geniet zelf van het roeien. Dit genieten gun je anderen ook en daarom wil je kennis en ervaring overdragen aan die anderen. Door uitwisseling van ervaringen met andere instructeurs kun je zelf ook verder blijven groeien in je roeitechniek. Je raakt nooit uitgeleerd.

Wat je krijgt

MWC heeft roeiers, instructeurs  en coaches met veel of zelfs zeer veel ervaring en kennis. Je kunt altijd op hun terugvallen. Ook kun je deelnemen aan instructie bijeenkomsten. 

Je bent de spil van je instructiegroepje, doet aan teambuilding en geniet met hen van het positieve effect van je instructie.

Interesse? Bel of mail met Christien Pulles, 0640215931 of instructie@maastrichtsche.nl