Correctie bericht: Inschrijving Namur en Weerribben (3 opties) geopend

Geplaatst op 22-02-2023  -  Categorie: Algemeen

Bericht is na eerdere publikatie aangepast: 1 bericht, 4 toer/tocht opties ....

----------------------------------------

We mogen weer .... Inschrijving 13ième Handicap International RCNSM Namur/Wepion is nu geopend. Zie ook het filmpje uit 2022. Inschrijving tot 18 maart, onder vermelding van de naam van jouw wedstrijdboot.

En op zaterdag 1 en zondag 2 april a.s. wordt alweer de 24 ste Weerribben-Wieden roeimarathon gehouden. De route loopt door de schitterende natuurgebieden de Weerribben en de Wieden. Start en finish bij roeivereniging 't Diep te Steenwijk.

Deelname met gestuurde C2 of C4 mogelijk.

Kosten €115 pp ( incl. overnachting 1 nacht in Meppel's Inn ,ontbijt , 1 diner en bijdrage transport botenwagen). Bijdrage bij prive accomodatie of kamperen ca €25 pp (voor huur boot, cq. transport botenwagen).

Aanmelden gaat individueel, via Ja, ik doe mee met de Weerribben (maak een keus uit de 3 deelname opties!); je kunt in een memo veld je ploegwensen  doorgeven.

De Weerribben-Wieden roeimarathon heeft zich ontwikkeld tot een ware voorjaars klassieker in de roeiwereld, dus wees er snel bij!

Meer info over de tochten, zoals de routes, is te vinden op de site: www.tdiep.nl.

Voor MWC roeiers die voor het eerst deelnemen, kunnen wat oefeningen worden gepland (bijv grote ronde grintgat en Eijsden, stuuroefeningen voor smalle en lage doorgangen). Voor de leden die er een zeer sportief weekend van willen maken, bestaat de mogelijkheid de route daags voor of na het roeien te fietsen ( of , voor eventuele aanhang ,tijdens het roeien). Mooie fietsroute langs het gehele roeitraject!

Nadere informatie bij Chris de Bruijn of Hans Wemmers.