Roei-instructeurs gezocht voor voorjaar 2022

Geplaatst op 16-03-2022  -  Categorie: Algemeen

De voorbereidingen voor de roei-instructie in het seizoen 2022 zijn inmiddels begonnen. Voor komend voorjaar wordt gedacht aan een vaste opzet via Start-to-Row voor nieuwe leden, met start in mei; hierover meer in de komende weken. 

Het bestuur is verder ook druk bezig met een plan voor de werving van nieuwe leden, want voor 2022 willen we inzetten op aanwas van het ledenaantal.  We weten natuurlijk nog niet hoeveel dat er gaan worden, maar zonder voldoende instructeurs om nieuwe leden op te vangen gaat dit natuurlijk niet lukken. Dus .... heb JIJ interesse om instructie te gaan geven of als je wilt assisteren bij de instructie (bijvoorbeeld meeroeien), wil je je dan melden bij eitcurtsni.[antispam].@maastrichtsche.nl, liefst met opgave van je beschikbaarheid (dagdeel of periode).

Als je in je eigen omgeving mensen kent die kennis willen maken met het roeien, vraag hen dan zich aan te melden via de aanmeldformulier op de website van MWC, dan hebben we een duidelijk idee van de mogelijke wachtlijst en krijgen zij zelf bericht en info over de instructieopzet 2022.