Update Corona 1 mei 2020

Geplaatst op 01-05-2020  -  Categorie: Corona  -  Auteur: Josephine Dols

Lieve leden,

Het Coronavirus waart nog steeds rond maar bij MWC begint langzaam weer wat activiteit te ontstaan. Hierbij weer een update.

De jeugdleden tot 18 jaar konden op woensdag 28 april voor het eerst weer het water op. Voorlopig roeien ze nog alleen in 1 persoonsboten.


eerste-keer-corona-roeien

De gemeente heeft ons protocol voor het takelen van de boten goedgekeurd. Op zaterdag 2 mei komt de grote Mammoet kraan en gaan de boten op ons parkeerterrein dus weer het water in.

Het nieuwe Maasvlot is na een lange reis uit China bij MWC aangekomen. Binnenkort gaan een paar handige leden het monteren.

De schilderploeg is nog volop bezig met het repareren en schilderen van de buitenkant van het clubhuis. Het is veel werk, maar het vordert gestaag.

Verder gaan we op maandag 15 juni om 20.00 uur een Algemene Ledenvergadering organiseren. Uiteraard aangepast aan de omstandigheden, dus online. Hoe we dit technisch gaan doen horen jullie z.s.m. De stukken sturen we jullie in ieder geval tijdig toe.

Tot slot hieronder nog een bedankberichtje van Pien Sierman die een paar weken geleden via deze Splash vroeg of wij als MWC leden haar konden helpen bij haar schoolopdracht: het houden en uitwerken van een enquête:

Beste leden,

Ik wil jullie allemaal hartelijk danken voor de enorme respons op mijn enquête. Maar liefst 133 leden hebben hem ingevuld! Ik had dan ook genoeg gegevens voor mijn grafieken. Mede dankzij jullie hulp heb ik het project afgesloten met een 8,5 en daar ben ik enorm blij mee.

Fijn dat ik op jullie kon rekenen!

Met vriendelijke groet,

Pien Siermann
jeugdlid