Test Inschrijfformulier - Start to Row 2023

Test  --
NB: Dit is een testpagina., alleen bedoeld voor personen die hier aan werken. GAARNE NIET INVULLEN DOOR ANDERE PERSONEN
 ----------------------------------------

Start-to-row

Ben je op zoek naar een nieuwe en sportieve uitdaging ?
Wil je meer aan lichaamsbeweging doen ?
Wil je je sociale netwerk vergroten ?

Dan is roeien bij MWC wellicht iets voor jou!

----------------------------------------------------------

MWC, de ‘Maastrichtsche Watersport Club’ aan de Kanaaldijk langs de Maas in Maastricht (ten zuiden van de Kennedybrug) geeft iedereen de mogelijkheid om deel te nemen aan een Start-to-Row programma. Gedurende 6 weken krijg je één keer per week roei-instructie van een ervaren instructeur. In deze periode leer je samen in kleine groepen de eerste beginselen hoe je met een roeiboot de Maas kan trotseren en kunt genieten op het water van het prachtige gebied tussen Maastricht en Eijsden.

Roeitechniek, veiligheid, balans, samenwerken en vooral veel plezier zijn de kernpunten. Na die 6 weken heb je een idee of roeien iets voor jou is en kun je lid worden van onze vereniging waar je je roeitechniek verder kunt ontwikkelen. Voor €….. kun je deelnemen aan ons Sart-to-Row - programma. Indien je besluit daarna lid te worden, dan krijg je €…… korting op je lidmaatschap.

Het roeiseizoen 2023 start op 1 april. De eerste periode van de StR-instructie start in de eerste week van april (opgave vóór 15 maart) en de tweede periode in de eerste week van juni (opgave vóór 15 mei).

Er zijn vasste instructiemomenten op dinsdagochtend en -avond, op donderdagochtend en -avond  en op zaterdagmorgen (11.30 u.). Welke dag en tijd de roeiles het beste voor jou uitkomt, kun je opgeven bij inschrijving.

Wil je je inschrijven? Vul dan onderstaand STR-formulier in.

 

Wil je meer informatie over onze club, onze activiteiten of heb je andere vragen?

Kijk rond op onze website of neem contact op met ofni.[antispam].@maastrichtsche.nl. Je bent ook van harte welkom op onze open dag 11 maart.

Heb je al roeiervaring? Als je al roeiervaring hebt, teksten nog aanpassen

Meer interesse in sloeproeien?

Sloeproeien kan bij ons ook! Onze sloeproeiers nemen je maar al te graag mee in hun boot, “de Witte Reiger”. Of je nu vrijblijvend een keer mee wilt om het uit te proberen of volwaardig sloeproei-lid wilt worden. Het kan allemaal!

NB: info nog aanpassen

 

Dit formulier is bestemd voor onervaren roeiers van 18 jaar en ouder die interesse hebben in de roeisport en onze mooie vereniging. Aanmelden kan gedurende het hele jaar. In het voorjaar start de introductiecursus "Start-to-Row". Ongeveer 6 weken voor aanvang van de cursus opent de inschrijving voor deze cursus.

 

Algemeen

 

Contact gegevens

 

Adres gegevens

 

Bank gegevens

 

 

Tot slot

 

Privacy Beleid MWC

Om jou te registreren verwerkt MWC de persoonsgegevens die je op dit formulier hebt ingevuld in de ledenadministratie. De manier waarop dit gebeurt, met welk doel en welke rechten jij als lid hebt met betrekking tot jouw persoonsgegevens, is beschreven in het MWC Privacy Beleid.

Om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) moet MWC hiervoor aan iedereen expliciet toestemming vragen. We vragen je om zorgvuldig kennis te nemen van het MWC Privacy Beleid  of van de samenvatting daarvan in de MWC Privacy Verklaring  Als je akkoord gaat met de verwerking en het gebruik van jouw persoonsgegevens kun je dat samen met de datum van je akkoordverklaring in onderstaande velden aangeven. 

Beide gegevens (verklaring wel/niet akkoord en de datum van deze verklaring) worden in de MWC ledenadministratie vastgelegd en vormen t.b.v. de AVG de wettelijke basis waarop MWC jouw persoonsgegevens mag verwerken en gebruiken.

 

 

Als je op de knop ‘verzenden’ drukt dan kom je op de intekenlijst voor de introductiecursus Start-to-Row.

Om je op te geven voor de daadwerkelijke deelname aan de introductiecursus Start-to-Row moet je je t.z.t. nog apart opgeven. Dit is o.a. nodig omdat je nog moet aangeven op welke tijdstippen (dat Start-to-Row gegeven wordt) je kunt deelnemen. Opgeven kan alleen vanaf ongeveer 6 weken voor de start van de introductiecursus. Start-to-Row start 2 keer per jaar, begin April en begin Juni. Hierover word je op de hoogte gehouden via onze wekelijkse nieuwsbrief en op de website.

 

 Beveiligingscode Beveiligingscode