Op naar de EUR 11.111,11 Carnavalsmarathon 2020

Geplaatst op 12-02-2020  -  Categorie: Algemeen

Zaterdag 15 februari was een superleuke dag op Mwc. Bianca Beusink, Sophie Leijdesdorff, Marie-Jeanne Diederen en Paula Snijders organiseerden de 2e editie van de Carnavals Roei Estafette.

carnaval-4

Ruim 70 leden roeiden 11 uur en 11 minuten op ergometers om geld op te halen voor @ease in Maastricht en Heerlen. Dank aan alle roeiers en vrijwilligers, Rene Bemelmans, Hoege Hoeglöstegheid en stadsprins Luc van Lijf met de Tempeleers van Mestreech, familie en vrienden die de deelnemers kwamen aanmoedigen. Dankzij de prachtige optredens van de band My Bloody Bernadine, Segura, Harmonie de Sjevraoje en Patrick Ummels was de Carnavals Roei Estafette een geweldig feest.

@ease is een inloophuis waar jongeren met (psychische) problemen, groot of klein, terecht kunnen voor een luisterend oor en hulp. Inmiddels is al € 10.000 opgehaald. Een fantastisch bedrag! De organisatie hoopt, voordat het Carnavalsgedruis a.s. weekend start, het ludieke bedrag van € 11.111, op te halen. Wil je @ease graag steunen? Je kunt een donatie overmaken via deze link www.actiejongebreinonderzoekfonds.nl

Meer foto's via ons fotoalbum.

carnaval-5carnaval-9