Dit inschrijfformulier is bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder die al roeiervaring hebben en dus eerder bij een (andere) roeivereniging hebben geroeid.

 

Algemeen


 

Contact gegevens

 

Adres gegevens

 

Overige

Waaruit bestaat je roeiervaring?
Boorden / Scullen / Sturen, Welke type boten, Waar en Hoelang?

 

 

 

Privacy Beleid MWC

Om jou als lid te registreren verwerkt MWC de persoonsgegevens die je op dit formulier hebt ingevuld in de ledenadministratie. De manier waarop dit gebeurt, met welk doel en welke rechten jij als lid hebt met betrekking tot jouw persoonsgegevens, is beschreven in het MWC Privacy Beleid.

Om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) moet MWC hiervoor aan ieder nieuw lid expliciet toestemming vragen. We vragen je om zorgvuldig kennis te nemen van het MWC Privacy Beleid  of van de samenvatting daarvan in de MWC Privacy Verklaring  Als je akkoord gaat met de verwerking en het gebruik van jouw persoonsgegevens kun je dat samen met de datum van je akkoordverklaring in onderstaande velden aangeven. 

Beide gegevens (verklaring wel/niet akkoord en de datum van deze verklaring) worden in de MWC ledenadministratie vastgelegd en vormen t.b.v. de AVG de wettelijke basis waarop MWC jouw persoonsgegevens mag verwerken en gebruiken.

 

 

Indien je op ‘verzenden’ drukt, heb je je aangemeld als  aspirant lid van MWC. Er zal contact met je worden opgenomen (kan enkele dagen duren) door een van onze leden om nader kennis te maken. Nadat je ca. 2 keer hebt geroeid beslis je of je al of niet lid wil worden van onze mooie vereniging.

 

 

 Beveiligingscode Beveiligingscode