Clinics en Bedrijfsroeien bij MWC

Het is bij MWC ook mogelijk om met een groep (bijvoorbeeld van een bedrijf) een kennismaking met het roeien te organiseren. Dat doen we in de vorm van een zogenaamde clinic. Een clinic kan bij ons georganiseerd worden voor een groep van 4 man/vrouw (minimaal) tot groepen tot 50 man/vrouw. De introductie wordt verzorgd in stevige C4-en met in iedere boot een instructeur van MWC. Voor mensen die nog nooit geroeid hebben is een sessie van 2 uur genoeg.

Het organiseren van een clinic vraagt ondersteuning van vrijwilligers van MWC. Als U een clinic wilt organiseren, vraag dat dan tijdig aan. Ook om een eventuele samenloop met andere activiteiten binnen onze vereniging snel duidelijk te hebben.

Er is de mogelijkheid om in ons clubhuis wat te drinken. Grotere groepen willen vaak ook nog een maaltijd na afloop organiseren met bijvoorbeeld een barbecue. Ook dat is bij ons mogelijk, maar dat moet dan wel zelf georganiseerd worden. Een gasgestookte bbq is toegestaan, een houtgestookte bbq is in verband met de veiligheid van ons materiaal niet toegestaan.

Als U interesse hebt voor het organiseren van een clinic, kunt U contact opnemen met rp.[antispam].@maastrichtsche.nl.