Sloeproeien

Sloeproeien is voor iedereen….. en niet enkel voor mannen met baarden en buiken ….

Met de opening van het seizoen 2017 deed de MWCsloep haar officiële intrede. Deze aankoop is het vermelden waard en geeft extra elan aan de watersportclub MWC. Met trots en veel plezier voert een (bijna) vaste equipe als bemanning, minstens 3x per week haar exercities te water uit en haalt veel genoegen uit deze investering. Dit veelal onder de supervisie van kapitein Rob van Voorden.
En naast deze gezellige lieden is er ruimte voor andere MWC-leden om te proeven van deze totaal andere roeidiscipline. Want het is niet enkel voor een selectieve groep leden bedoeld. Integendeel! De sloep staat de gehele club ter beschikking en we moedigen het juist aan dat iedereen kennis maakt met het sloeproeien.

En dacht je dat het enkel voor kerels is? Zeker niet, sterker nog, er wordt nu telkens geroeid met jongedames die de heren een poepie laten ruiken.

Hebben we je enthousiasme te pakken? Schroom dan niet en geef je op als geïnteresseerde voor een keertje sloeproeien. Bij voldoende aanmeldingen maken we een planning en ben je welkom aan boord van ‘The lady with the golden slippers’.
Dames opgelet… laat je niet weerhouden door de schijnbaar fysiekere karakteristieken van het sloeproeien. Juist voor jullie reserveren we graag een plekkie om duidelijk te maken dat de sloep iedereen past.

 

 

wat-is-sloeproeien-0989

Belangstelling om Lid te worden?

Velen gingen je voor …. misschien heb je al eerdere roei-, zeil- of andere waterervaring, en lokt nu de Maas? Les nemen kan ook bij MWC klik dan vooral op de knop 

Lid Worden?

of kom gerust eerst eens langs op het Clubhuis aan de Maas – Hoge kanaaldijk 100.