Verslagje deelname jeugd Breda

Datum: 27 september 2023  -  Categorie: Jeugd
Van onze extra verslaggeefster, Misha Sier: Na een welverdiende zomervakantie begon voor de jeugdleden van MWC het ...

Naar nieuwsoverzicht

Jeugdlid bij MWC

Voor wie: jongeren vanaf 13 jaar.

Uitproberen? Je mag twee keer gratis mee doen. Daarna beslis je of je lid wil worden. Meld je aan via deze link.

Roeiopleiding

Je begint met de basisbeginselen. Na ongeveer 12 lessen kun je op voor het C-Brevet. Daarna leren we je sturen (theorie én praktijk!). Als je oud genoeg bent, ga je ook op voor het stuurbrevet. Je kunt dan zelf, met anderen, roeien in meerpersoonsboten.

Als je dan nog méér roeitechniek wil leren, kun je les krijgen in de skiff. 

Wedstrijden

Enkele keren per seizoen nemen we deel aan regiowedstrijden. Daarvoor ben je een hele dag samen met andere jeugd roeiers te gast bij een roeivereniging in Zuid-Nederland om aan onderlinge wedstrijdjes van 500 meter of 1 km. deel te nemen. Altijd spannend en sportief, en een kans om met een medaille naar huis te komen

Wellicht is wedstrijdroeien op het hoogste niveau iets voor jou. Dan train je (bijna dagelijks) onder begeleiding van professionele wedstrijdcoaches voor wedstrijden op landelijk niveau, doorgaans op de Zuid-Willemsvaart, hetgeen ook kan gebeuren i.s.m. studentenroeivereniging Saurus.

Heb je nog vragen? 

Neem contact op via nekaztrops.[antispam].@maastrichtsche.nl, of met de instructeur via eitcurtsni.[antispam].@maastrichtsche.nl.

Klik op Video voor Volledig Beeld


Belangstelling om Lid te worden?

Velen gingen je voor …. misschien heb je al eerdere roei-, zeil- of andere waterervaring, en lokt nu de Maas? Les nemen kan ook bij MWC klik dan vooral op de knop 

Lid Worden?

of kom gerust eerst eens langs bij het Clubhuis aan de Maas – Hoge kanaaldijk 100.