mwc-roeptoeter

MWC zoekt ondersteuning: wie helpt?

 1. Boekhoudkundige ondersteuner: iemand die goed kan omgaan met de computer en het werken in een digitaal boekhoudprogramma. Onze financiële commissie heeft echt iemand nodig die bij praktische werkzaamheden aangaande onze boekhouding kan ondersteunen. De betreffende persoon heeft dan helemaal geen verantwoordelijkheden over het formuleren en uitvoeren van beleid. Het gaat dus om het uitvoeren van praktische werkzaamheden. Tip ook als je iemand kent, die dat voor ons zou kunnen doen. Als het niet lukt om een goede ondersteuner te vinden, dan zijn we genoodzaakt om boekhoudkundige zaken te gaan uitbesteden……….
 2. Lid voor de incidentencommissie: deze commissie is er voor het onderzoeken van calamiteiten en/of incidenten die zich voordoen op de club en/of op het water. De commissie adviseert het bestuur.
 3. Lid voor de instructiecommissie: iemand die samen met de huidige commissaris/kartrekker van de instructiecommissie werkzaamheden ondersteunt/verricht t.b.v. een goed verloop van het geheel aan werkzaamheden gericht op een optimale organisatie rond de planning en uitvoering van de instructielessen aan onze leden.
 4. En de clubkledingscommissie zoekt ook nog versterking
 5. Project Meidoorn: we willen een groepje leden formeren die dit seizoen de nieuwe haag willen adopteren:

  • water geven als dat nodig is,
  • de haag hier en daar opbinden richting omheining,
  • ongewenst onkruid verwijderen en
  • bijknippen als dat nodig is.

  Het grote snoeiwerk kan op doedagen gedaan worden. Wil je meedoen aan project ‘Meidoorn’? Stuur een mailtje aan duohrednO.[antispam].@maastrichtsch.nl of spreek mij (Dolf der Kinderen) aan - samen maken wij onze vereniging nog mooier.

Laatst bijgewerkt op 19 april 2023