Inschrijven voor Activiteiten

Alle activiteiten zijn opgenomen in het Activiteiten Overzicht. Daarnaast is er een aparte Agenda Komende Activiteiten, om per dag, week of maand een overzicht te zien wat er zoal op MWC gebeurt. Handig om te weten: Je kunt hiervoor op type activiteit of periode filteren.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor een activiteit door op de betreffende activiteit te klikken en onderaan de tekst op “inschrijven” te drukken. Je krijgt dan een inschrijfformulier te zien. Nadat de inschrijving is afgerond, krijg je een link waarmee je meteen via iDEAL de betaling voor de betreffende activiteit kunt doen. De inschrijving is definitief als de betaling gedaan is. Na betaling ontvang je nog een factuur van de penningmeester.

Het kan zijn dat de inschrijving voor een bepaalde activiteit vol zit. Er is dan de mogelijkheid om jezelf op een wachtlijst te plaatsen. De organisatoren houden je op de hoogte of er een mogelijkheid is om alsnog mee te doen. De organisatoren houden alle deelnemers op de hoogte over een activiteit.