Dit inschrijfformulier is bedoeld voor een ouder/verzorger van jeugdleden jonger dan 18 jaar. Ouders/verzorgers worden geen lid van MWC en betalen ook geen contributie. Wij hebben je gegevens nodig om contact op te kunnen nemen.

Je dochter of zoon moet tevens het inschrijfformulier voor een jeugdlid versturen.

 

Algemeen

 

Contact gegevens

 

Adres gegevens

 

Overige

 

Privacy Beleid MWC

Om jou als lid te registreren verwerkt MWC de persoonsgegevens die je op dit formulier hebt ingevuld in de ledenadministratie. De manier waarop dit gebeurt, met welk doel en welke rechten jij als lid hebt met betrekking tot jouw persoonsgegevens, is beschreven in het MWC Privacy Beleid.

Om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) moet MWC hiervoor aan ieder nieuw lid expliciet toestemming vragen. We vragen je om zorgvuldig kennis te nemen van het MWC Privacy Beleid  of van de samenvatting daarvan in de MWC Privacy Verklaring  Als je akkoord gaat met de verwerking en het gebruik van jouw persoonsgegevens kun je dat samen met de datum van je akkoordverklaring in onderstaande velden aangeven. 

Beide gegevens (verklaring wel/niet akkoord en de datum van deze verklaring) worden in de MWC ledenadministratie vastgelegd en vormen t.b.v. de AVG de wettelijke basis waarop MWC jouw persoonsgegevens mag verwerken en gebruiken.

 

 

Indien je op 'verzenden' drukt, heb je je aangemeld als “Ouder/verzorger van jeugdlid". 
Er zal contact met jou worden opgenomen (kan enkele dagen duren) door een van onze jeugdcoaches om nader kennis te maken met jou en je dochter of zoon.

 

 Beveiligingscode Beveiligingscode