Even voorstellen: Het bestuur

Op deze pagina vind je de leden van ons bestuur terug. Bij elke naam ook een gezicht. Wie deze bestuursleden zijn en wat ze doen? Ze stellen zich bij deze ook aan je voor!
til6774

Voorzitter: Peter Vos

Ik ben Peter Vos, getrouwd met Marlou en vader van Meij en Nol. In 2010 ben ik lid geworden van MWC, een club waarvan ik van begin af aan een thuis gevoel heb en waar iedereen vriendelijk en behulpzaam is.
Nadat ik in snel tempo mijn brevetten behaalde heb ben ik zelf begonnen met het coachen / trainen van de jeugd. Helaas mijn werk destijds liet het niet toe om daar teveel tijd in te steken. Vervolgens ben ik instructie gaan geven aan de volwassenen. A en B instructie, waarbij de jaren lange ervaring als sport coach in het wedstrijdzwemmen veel heeft geholpen. Het is een voorrecht om voorzitter te zijn van een groep mensen die dezelfde passie hebben nl sporten of recreëren op en rond het water. Ieder op zijn niveau en zijn manier maar vooral met plezier.

Contact via rettizroov.[antispam].@maastrichtsche.nl

dsc-0017

Secretaris: Josephine Dols-Knegtering

Toen ik ruim 25 jaar geleden in Maastricht kwam wonen dacht ik dat het grotendeels afgelopen was met de watersport. Wat heb je hier nou voor water in de buurt? Totdat ik via het prominentenroeien bij MWC belandde en de Maas en de roeisport ontdekte. Er ging een wereld voor me open! Nog steeds geniet ik van het zijn op het water, de natuur, mijn roeimaatjes. En al jaren streef ik naar de perfecte haal. Soms denk ik dat ik ‘m heb, maar gelukkig moet ik nog veel oefenen! Via mijn plekje in het bestuur van MWCstimuleer ik de jeugd om sportief én sociaal bezig te zijn via de roeisport.

Contact via siraterces.[antispam].@maastrichtsche.nl

dsc-0007

Penningmeester: Arjen Klop

Sinds 2012 ben ik lid van MWC en een gepassioneerd roeier geworden, na daarvoor meer dan 25 jaar een fanatieke hardloper te zijn geweest. Wat ik aantrof was een club waar de leden zich met hard en ziel zich voor de club inzetten. Onuitgesproken saamhorigheid en plichtsgevoel. Toen ik gevraagd werd om penningmeester te worden, kon ik natuurlijk niet anders dan besluiten op deze wijze mijn steentje bij te dragen. In deze rol zal ik mijn uiterste best doen om samen met jullie deze traditie voort te zetten. Er zijn wel eens geluiden geweest om te professionaliseren, maar naar mijn idee moet ons streven zijn om de kwaliteit van onze vereniging te verbeteren. Het tempo waarin is voor mij niet belangrijk, maar wel dat we dit samen doen. We zijn immers geen bedrijf maar een vereniging, waarin we interesses delen die ons verenigen. 

Contact via retseemgninnep.[antispam].@maastrichtsche.nl

dsc-0019

Sportzaken: Theo Peereboom

Ik ben inmiddels zo’n 15 jaar lid van MWC. Ben begonnen met roeien toen ik voor hun roeiwedstrijden onze kinderen langs alle clubs van de zuidelijke roeibond moest rijden. Ik vind roeien echt een heerlijke sport en hoop met veel leden van MWC nog in veel wedstrijden en toertochten mee te roeien. Mijn belangrijkste taken in het bestuur van MWC vind ik de instructie, inclusief de omgang met het materiaal, het organiseren van toertochten, met name ook voor het meer recreatieve deel van onze club en de wedstrijden voor seniore leden. Daarnaast wil ik er graag mee voor zorgen dat onze club een gezellige club blijft, waarin voor alle soorten roeien een plaats is.

Contact via nekaztrops.[antispam].@maastrichtsche.nl

dsc-0016

Faciliteiten: Ine Spee

Ik ben 3,5 jaar geleden lid geworden van MWC en voel me erg betrokken bij het wel en wee van deze vereniging. Toen ik begon met roeien viel me op hoe veel mensen zich al vele jaren vrijwillig inspannen voor deze club, waardoor deze een mooie groei heeft kunnen doormaken. Het voelde als een ‘warm bad’.
Zo’n 2 jaar geleden zijn we begonnen met 4 dames om alles rond het bar- en keuken gebeuren over te nemen van Jo Baade zodat deze zijn werkzaamheden op een goede manier kan afbouwen en overdragen. Nu dit helemaal op rolletjes loopt ontstond er ruimte om te helpen met het overdragen van de diverse andere commissariaten. Sinds 13 nov. 2017 ben ik aan de slag als bestuurslid faciliteiten.

Ik ben bereikbaar via netietilicaf.[antispam].@maastrichtsche.nl.