Laatst bijgewerkt op 15 april 2024

img-3932

Is roeien bij MWC wellicht iets voor jou?


Start to Row

MWC geeft je de mogelijkheid om deel te nemen aan het ‘Start to Row -programma'. Gedurende 6 weken krijg je dan één keer per week roei-instructie van een ervaren instructeur. In deze periode leer je samen met een groepje starters de eerste beginselen van de roeitechniek en kun je ervaren hoe het is om samen roeiend op de Maas te vertoeven.

Na die 6 weken heb je beslist een idee of roeien iets voor jou is en kun je aansluitend lid worden van onze vereniging en zo je roeitechniek verder ontwikkelen. De kosten van deelname bedragen € 100,- (te voldoen voor aanvang van de cursus). Indien je inderdaad beslist om aansluitend lid te worden, dan krijg je in het eerste jaar € 80,- korting op je lidmaatschap.

N.B.: We hopen natuurlijk dat deelnemers aan deze introductiecursus door het roei-virus worden gegrepen en daarna lid gaan worden van MWC!


Wanneer?

Het roeiseizoen start op 1 april. De 'Start to Row-instructie' start in de eerste volle week van mei. Momenteel proberen we de volgende (keuze)momenten voor deze instructie in te plannen:

- dinsdag en donderdag om 09.00 en 19.00 u.

- zaterdag om 11.30 u.

Opgave intekenlijst

Wil je je aanmelden om mee te doen? Vul dan eerst onderstaand 'Start-to-Row - formulier' in, dan kom je op onze intekenlijst te staan en ontvang je inloggegevens (een account). Je ontvangt dan uiterlijk medio maart, dus ruim voor de daadwerkelijke start van de introductie, persoonlijk bericht dat je je kunt opgeven voor concrete deelname. Daarvoor moet je wel eerst op de site met dit account inloggen. 

Tevens kun je via dit account inloggen op de website van MWC en ontvang je reeds de wekelijkse MWC-nieuwsbrief. Welke dag en tijd de roeiles het beste voor jou uitkomt, kun je aangeven bij je definitieve inschrijving voor de StR-instructie.
___________________________________________________________

Kennismaken

Alvorens je in te schrijven kun je natuurlijk ook eerst een keertje langskomen om kennis te maken met MWC....maak dan een afspraak voor een rondleiding. (siraterces.[antispam].@maastrichtsche.nl).

 

Dit formulier is bestemd voor onervaren roeiers van 18 jaar en ouder die interesse hebben in de roeisport en onze mooie vereniging. Aanmelden kan gedurende het hele jaar. In het voorjaar start de introductiecursus "Start-to-Row". Ongeveer 6 weken voor aanvang van de cursus opent de inschrijving voor deze cursus.

 

Algemeen

 

Contact gegevens

 

Adres gegevens

 

Bank gegevens

 

 

Tot slot

 

Privacy Beleid MWC

Om jou te registreren verwerkt MWC de persoonsgegevens die je op dit formulier hebt ingevuld in de ledenadministratie. De manier waarop dit gebeurt, met welk doel en welke rechten jij als lid hebt met betrekking tot jouw persoonsgegevens, is beschreven in het MWC Privacy Beleid.

Om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) moet MWC hiervoor aan iedereen expliciet toestemming vragen. We vragen je om zorgvuldig kennis te nemen van het MWC Privacy Beleid  of van de samenvatting daarvan in de MWC Privacy Verklaring  Als je akkoord gaat met de verwerking en het gebruik van jouw persoonsgegevens kun je dat samen met de datum van je akkoordverklaring in onderstaande velden aangeven. 

Beide gegevens (verklaring wel/niet akkoord en de datum van deze verklaring) worden in de MWC ledenadministratie vastgelegd en vormen t.b.v. de AVG de wettelijke basis waarop MWC jouw persoonsgegevens mag verwerken en gebruiken.

 

 

Als je op de knop ‘verzenden’ drukt dan kom je op de intekenlijst voor de introductiecursus Start-to-Row.

Om je op te geven voor de daadwerkelijke deelname aan de introductiecursus Start-to-Row moet je je t.z.t. nog apart opgeven. Dit is o.a. nodig omdat je nog moet aangeven op welke tijdstippen (dat Start-to-Row gegeven wordt) je kunt deelnemen. Bericht over de definitieve aanmelding voor deelname volgt.

 

 Beveiligingscode Beveiligingscode