img-3932

Ben je (nog) op zoek naar een nieuwe en sportieve uitdaging ?

Wil je meer aan lichaamsbeweging doen ?

Wil je je sociale netwerk vergroten ?

Dan is roeien bij MWC wellicht iets voor jou!


Kennismaken

Je kunt altijd eerst een keer langskomen om even kennis te maken. We laten je dan de vereniging en de botenloods zien, vertellen je wat over de vereniging en beantwoorden alle vragen die je hebt. Stuur voor het maken van een afspraak even een mail naar siraterces.[antispam].@maastrichtsche.nl.


Beginnen met roeien: Ons Start-to-Row aanbod 

De ‘Maastrichtsche Watersport Club’ (MWC) aan de Hoge Kanaaldijk langs de Maas in Maastricht geeft iedereen de mogelijkheid om deel te nemen aan een' Start-to-Row -  programma'. Gedurende 6 weken krijg je één keer per week roei-instructie van een ervaren instructeur. In deze periode leer je samen in kleine groepen de eerste beginselen hoe je met een roeiboot de Maas kan trotseren en kunt genieten op het water van het prachtige gebied tussen Maastricht en Eijsden.

Roeitechniek, veiligheid, balans, samenwerken en vooral veel plezier zijn de kernpunten zijn kernpunten van deze introductiecursus.

Na die 6 weken heb je een idee of roeien iets voor jou is en kun je aansluitend lid worden van onze vereniging waar je je roeitechniek verder kunt ontwikkelen. Voor €100,-. kun je deelnemen aan ons 'Start-to-Row - programma'. Indien je daarna beslist om lid te worden, dan krijg je € 80,- korting op je lidmaatschap.


Wanneer?

Het roeiseizoen 2023 start op 1 april. De eerste periode van de StR-instructie start in de eerste week van april (opgave vóór 15 maart) en de tweede periode in de eerste week van juni (opgave vóór 15 mei).

Er zijn vaste instructiemomenten op dinsdagochtend en -avond, donderdagochtend en -avond en op zaterdagmorgen (11.30 u.). Welke dag en tijd de roeiles het beste voor jou uitkomt, kun je later aangeven bij je inschrijving voor de StR-instructie.


Interesse voor Start-to-Row?

Wil je je aanmelden om mee te doen? Vul dan onderstaand 'Start-to-Row - formulier' in, dan kom je op onze intekenlijst. Tevens ontvang je inloggegevens (account), waarmee je je t.z.t. kunt opgeven voor de concrete deelname aan de 'Start-to-Row - introductiecursus' (dit kan enkele dagen duren).

Indien je je opgeeft na de 2e inschrijvingsperiode voor Start-to-Row blijf je op de intekenlijst staan voor de eerstvolgende introductiecursus.

Met je account, dat je dan hebt, kun je inloggen op de MWC-website. Hierdoor blijf je op de hoogte van de start van deze introductiecursus en krijg je automatisch de wekelijkse nieuwsbrief.

___________________________________________________________

 

Dit formulier is bestemd voor onervaren roeiers van 18 jaar en ouder die interesse hebben in de roeisport en onze mooie vereniging. Aanmelden kan gedurende het hele jaar. In het voorjaar start de introductiecursus "Start-to-Row". Ongeveer 6 weken voor aanvang van de cursus opent de inschrijving voor deze cursus.

 

Algemeen

 

Contact gegevens

 

Adres gegevens

 

Bank gegevens

 

 

Tot slot

 

Privacy Beleid MWC

Om jou te registreren verwerkt MWC de persoonsgegevens die je op dit formulier hebt ingevuld in de ledenadministratie. De manier waarop dit gebeurt, met welk doel en welke rechten jij als lid hebt met betrekking tot jouw persoonsgegevens, is beschreven in het MWC Privacy Beleid.

Om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) moet MWC hiervoor aan iedereen expliciet toestemming vragen. We vragen je om zorgvuldig kennis te nemen van het MWC Privacy Beleid  of van de samenvatting daarvan in de MWC Privacy Verklaring  Als je akkoord gaat met de verwerking en het gebruik van jouw persoonsgegevens kun je dat samen met de datum van je akkoordverklaring in onderstaande velden aangeven. 

Beide gegevens (verklaring wel/niet akkoord en de datum van deze verklaring) worden in de MWC ledenadministratie vastgelegd en vormen t.b.v. de AVG de wettelijke basis waarop MWC jouw persoonsgegevens mag verwerken en gebruiken.

 

 

Als je op de knop ‘verzenden’ drukt dan kom je op de intekenlijst voor de introductiecursus Start-to-Row.

Om je op te geven voor de daadwerkelijke deelname aan de introductiecursus Start-to-Row moet je je t.z.t. nog apart opgeven. Dit is o.a. nodig omdat je nog moet aangeven op welke tijdstippen (dat Start-to-Row gegeven wordt) je kunt deelnemen. Opgeven kan alleen vanaf ongeveer 6 weken voor de start van de introductiecursus. Start-to-Row start 2 keer per jaar, begin April en begin Juni. Hierover word je op de hoogte gehouden via onze wekelijkse nieuwsbrief en op de website.

 

 Beveiligingscode Beveiligingscode