Weerribben Wieden (Toertocht)

zondag 2 april 2023

 
Inschrijfperiode
donderdag 16 februari 2023 t/m zaterdag 4 maart 2023
Aantal deelnemers
minimaal 10
Website
 

Inschrijving is gesloten
---------------------------------------

Let op: Dit is de link voor de inschrijving Toertocht, op 2 april.
Je kunt op 1 april ook deelnemen aan de wedstrijd of prestatietocht; kies de juiste activiteit via de kalender.

------------------------------------------- 
Op zondag 2 april a.s. wordt alweer de 24e Weerribben-Wieden roeimarathon gehouden. De route loopt door de schitterende natuurgebieden de Weerribben en de Wieden.

Start en finish bij roeivereniging 't Diep te Steenwijk. 

Zondag 2 april is de toertocht (33 km, start 9.30 am). Vertrek zaterdagmiddag vanaf MWC. Deelname met gestuurde C2 of C4 mogelijk.

Aanmelden is individueel, via deze activiteit. Je kunt je voorkeur ploeg als memoveld  aangeven. 

 

Kosten €115 pp ( incl. overnachting 1 nacht in Meppel's Inn ,ontbijt , 1 diner en bijdrage transport botenwagen). Bijdrage bij prive accomodatie of kamperen ca €25 pp ( voor huur boot,cq. transport botenwagen).

 

De Weerribben-Wieden roeimarathon heeft zich ontwikkeld tot een ware voorjaars klassieker in de roeiwereld, dus wees er snel bij! Meer info over de tochten,zoals de routes, is te vinden op de site : www.tdiep.nl.

 

Voor MWC roeiers die voor het eerst deelnemen, kunnen wat oefeningen worden gepland (bijv grote ronde grintgat en Eijsden, stuuroefeningen voor smalle en lage doorgangen). Voor de leden die er een zeer sportief weekend van willen maken, bestaat de mogelijkheid de route daags voor of na het roeien te fietsen (of, voor eventuele aanhang ,tijdens het roeien). Mooie fietsroute langs het gehele roeitraject!

Nadere informatie bij Chris de Bruijn of Hans Wemmers; vof indien andere overnachtings-wensen.