Prominentenroeien

zondag 22 september 2024

 
Tijd
09:00 tot 17:00 uur
Inschrijfperiode
maandag 29 april 2024 t/m zondag 15 september 2024
Inschrijving te annuleren tot
zondag 8 september 2024
Locatie
MWC
 

De 32e editie van het 'Prominentenroeien' op zondag 22 september.

Voor de 32e keer bieden wij een fantastische roeitraditie aan op onze Maas, in het jaar dat MWC (est. 1914) zijn XXIIe lustrum viert! Wij nemen u mee in vergelijkbare sferen van de 'Henley Regatta', de oudste en bekendste roeirace ter wereld op de Londense Thames. We geven ook deze editie een speciaal tintje met mogelijke kennismaking met het sloeproeien. U kan dus ook inschrijven voor deze wat "zwaardere" roeiklasse, waarbij we teams zullen "mixen" Voor organisaties en hun team(s) een unieke ervaring om in een informele setting kennis te maken met de roeisport. Een unieke setting om het “zakelijke” met het aangename en fysieke aspect te combineren en vitaliteit binnen uw organisatie te promoten. Een unieke ervaring hoe de roeisport samenwerking op een informele manier bevordert. Om samen te ervaren hoe heerlijk het is om de waan van alle dag te vergeten en als team op het water samen een fysieke inspanning te leveren! En tenslotte om te ervaren hoe gemakkelijk het netwerken langs het water gaat met andere prominententeams. Dit alles onder het genot een lekker hapje, drankje en muziek!


Kijk voor een sfeerimpressie van onze club op https://www.youtube.com/watch?v=dNX7ZiWHWlg&feature=youtu.be

Uiteraard faciliteert MWC dat u op de wedstrijddag 'bijna' net zo goed kunt roeien als de roeiers van de 'Henley Regatta'. Wij leveren daartoe een geoefende coach, die uw team klaarstoomt om op onze Maas een sportieve roeiprestatie neer te zetten.


Heeft u er al zin in gekregen? Dan volgen hier wat praktische mededelingen voor deelname:

  1. Een roeiteam bestaat uit 4 roeiers en 1 coach van MWC. Voor de sloeproeiers zijn dit teams van 6 tot 8 personen.
  2. De kosten per team met 4 roeiers bedragen € 550,-. Voor de teams van de sloeproeiers bedraagt de bijdrage per persoon € 137,50.
  3. U ontvangt per deelnemer consumptiebonnen én een goed verzorgde lunch.
  4. U krijgt een MWC-coach toegewezen en de mogelijkheid om van 15 augustus tot 22 september 3 keer samen te trainen.

Wij kijken uit om u te mogen ontvangen op dit gezellige event ! 

 

Het Prominententeam

mwc-proms

 

 

Inschrijven