Sportief roeien tijdens Corona

vrijdag 25 september 2020

 
Tijd
start om 18:30 uur
Inschrijfperiode
vrijdag 28 augustus 2020 t/m zondag 20 september 2020
Locatie
clubhuis MWC
 

Na een seizoen zonder Head, Heineken en met lange tijd beperkte trainingsmogelijkheden, hebben velen de trainingsdraad weer opgepakt. Sommigen hebben zelfs, met uitstekende resultaten, alweer aan een wedstrijd deelgenomen.

 We zien allemaal uit naar een nieuw seizoen, met vast en zeker weer beperkingen en leefregels die we in acht moeten nemen en hopelijk ook weer meer mogelijkheden om te trainen, als ploeg te roeien en dingen samen te ondernemen. 

Onder voorbehoud van mogelijk aankomende nieuwe regelgeving, en met inachtname van alle bestaande regels ter voorkoming van besmetting, willen de coaches graag met alle MWC Masters op vrijdag 25 september vanaf 18:30 samenkomen om gezamenlijk vooruit te kijken naar een, waarschijnlijk onzeker, nieuw seizoen en te zien hoe we daar met elkaar het meeste roeiplezier uit kunnen gaan halen. Een gezellige avond waar we ervaringen kunnen delen en nieuwe plannen maken, etc. Meld je aan via de aanmeldbutton op deze pagina of mail naar Koos van Haasteren via laarg.neretsaah.[antispam].@hotmail.com voor meer informatie! 

 Reken op een 1,5m corona-borrel en maaltijd en een paar roeipraatjes. Een programma voor de avond en een plan om ervoor te zorgen dat risico op COVID besmetting tot een minimum beperkt blijven volgen. Definitieve bevestiging van doorgaan van de bijeenkomst volgt uiterlijk 20 september. 

 

We zien jullie allemaal graag op 25 september.

 

Met vriendelijke groet,

  

Coaches MWC 

 

 

Inschrijven