Lees je hier in en doe mee met de digitale ALV dec 2021

Geplaatst op 08-12-2021  -  Categorie: Algemeen

Zoals al aangekondigd, heeft het bestuur vanwege de huidige beperkingen besloten om haar besluiten dit keer via het forum op onze website voor te leggen aan de leden.

Procedure:
In de onderwerpen onder ALV 2021 in het forum worden alle voorgenomen besluiten toegelicht door het bestuur. De betreffende documenten zijn via een link toegankelijk. Via de knop "PLAATS REACTIE" kunnen leden bij het betreffende onderwerp reageren. Het bestuur zal de vragen en opmerkingen zo snel mogelijk beantwoorden, ook weer via het forum.

Tijdpad:

  • publicatie maandag 6 december
  • reacties mogelijk tot dinsdag 14 december
  • laatste antwoorden bestuur uiterlijk zaterdag 18 december
  • stemmen en besluiten nemen: start 18 december, sluiting 23 december.

Stemming:
Voor het uitbrengen van de stemmen maken we binnenkort aparte knoppen. Zodra die werken, vanaf 18 december, maken we dat bekend via de Splash. 


Belangrijke plannen voor de komende jaren
Naar aanleiding van de tussentijdse ALV van 21 juni jl is geconcludeerd dat een aantal belangrijke plannen voorbereid moesten worden. Deze plannen staan nu dus in het forum ter informatie en vanaf 18 december kan daar via het forum over gestemd worden. Het gaat om:

- een botenplan (kijk hier)
- een havenplan (kijk hier)
- een plan voor verduurzaming 
- een ledenwervingsplan (nog in ontwikkeling, streefdatum februari 2022).

Maar ook de andere agendapunten, zoals bijvoorbeeld de begroting, staan op het forum uitgewerkt. Kijk dus snel hier op het forum en doe mee aan deze digitale vergadering!