Een oproep voor vrijwilligers voor onderhoud, clubhuis en ………!

Geplaatst op 28-09-2022  -  Categorie: Algemeen

Er zijn veel leden die op allerlei wijze bijdragen om onze vereniging goed te laten runnen. Een bewijs hiervoor was zeker de incidentele clubactiviteit als het ‘Prominentenroeien’ (ruim 70 leden waren hiervoor in de weer). We hebben de nodige commissies waarin je deel kunt (zie overzicht op de website).  

Al met al zijn er vooral nog vrijwilligers nodig voor het onderhoud van het terrein, de gebouwen en de boten. Zeker ook in de komende (winter)periode liggen deze werkzaamheden niet stil. Ook de clubhuiscommissie kan nog vaste vrijwilligers gebruiken.

Momenteel zoeken we ook mensen die op basis van hun opleiding/beroep expertise hebben op het terrein van financieel juridische zaken. Misschien heb je zelf goede ideeën om je expertise, kennis of interesses  te delen met MWC. Laat dit dan aan ons horen a.u.b.!

Opgave voor vrijwilliger gericht op onderhoud, voor de clubhuiscommissie en al andere aanbod van expertise? Llaat dit weten via de secretaris (siraterces.[antispam].@maastrichtsche.nl). Natuurlijk kun je je altijd rechtstreeks melden via een lid van een van de commissies. DOEN!

Het bestuur