Leden steken de handen uit de mouwen!

Geplaatst op 11-09-2021  -  Categorie: Algemeen

 Zoals jullie weten wil MWC een vereniging zijn die van, voor en door de leden is. In die traditie passen ook de doedagen die wij organiseren.

Afgelopen zaterdag, 4 september hebben we met veel mensen gewerkt aan het schoonmaken van het terrein. De parkeerplaats werd compleet geschoffeld, de voegen op het terras en de helling werden schoon gekrabd, het sedum-pad weer netjes gemaakt, de ramen van het clubgebouw (binnen en buiten) weer helemaal schoon gewassen, de tegels van het dakterras omgekeerd, etc. etc., teveel om hier allemaal te noemen. Tussendoor werd nog een cursus afstellen van boten gegeven. Er hebben zich ook nog een aantal aspirant leden gemeld. Onze vaste cateraars hebben voor een voedzame lunch gezorgd. Na de lunch werden de twee nieuw aangeschafte lite-boats gedoopt door Hans Wemmers en René Bemelmans: de mandarijneend (tot 75 kg) en de wilde eend (tot 105 kg). Deze boten zijn vanaf nu onder deze namen te reserveren. Het bestuur bedankt iedereen die mee heeft geholpen op deze mooie dag het vele werk te doen.

hans-w

rene-b

De volgende Doedag organiseren wij op 6 november. Wij hopen opnieuw op een grote opkomst, ook van de mensen die er 4 september niet bij konden zijn. We proberen de Doedagen ook een klein beetje aan ledenwerving te doen. Dus als je nog een buurman/buurvrouw hebt of vrienden van wie je denkt dat zij geïnteresseerd zijn in roeien: neem ze mee. Wij hebben een klein team voorbereid dat een rondleiding kan geven en kan uitleggen hoe de instructie bij ons is opgezet.

 

Zet hem alvast in je agenda: 6 november van 10.00 tot 14.00.

 

Het bestuur