Uitkomst ALV december 2021

Geplaatst op 29-12-2021  -  Categorie: Algemeen

Aldus besloten ... stemming ALV december 2021 afgerond

Op de dag vóór kerst hebben we de digitale stemming van de ALV gesloten. Maar liefst 82 leden brachten een stem uit. Dit is méér dan bij een reguliere, fysieke ALV. Veel dank aan eenieder die de moeite nam om de voorstellen te bestuderen. Uiteindelijk zijn alle voorstellen met een overgrote meerderheid aangenomen. Als bestuur danken we jullie voor het vertrouwen en de opbouwende feedback. De komende tijd gaan we aan de slag om een en ander uit te werken. Uiteraard zullen we jullie blijven informeren over de voortgang.

We zijn erg blij dat Dolf der Kinderen en Joost van den Akker nu toegetreden zijn tot het bestuur! Zij hebben veel zin in hun nieuwe uitdaging en kijken uit naar de samenwerking met bestuur én leden.

Joost zal de post Coaching, Jeugd en Toercommissie overnemen en Dolf wordt verantwoordelijk voor de Roeimaterialencommissie (ROMATCOM), de Instructie en het Sloeproeien. Theo blijft tot het einde van zijn termijn vice-voorzitter, kan zo voor een soepele overdracht zorgen van Sportzaken en zal daarnaast een impuls geven aan activiteiten Ledenwerving en Communicatie en PR.

In het voorjaar van 2022 zullen Theo Peerboom, Arjen Klop en Josephine Knegtering aftreden. Dan zal ook een bredere herschikking van taken binnen het bestuur kunnen plaatsvinden, waarbij Ledenwerving, Communicatie en PR logisch ingepast worden. In het najaar zal Ine Spee aftreden