Welkom op de nieuwe site

Geplaatst op 12-01-2020  -  Categorie: Algemeen

Hier plaatsen we voorlopig enkele "Website weetjes van de week"

(1) naast de website is er ook een speciale Cappie-MWC app (Cappie; te downloaden via je AppStore of GooglePlay).Deze app is direct gekoppeld aan de website, en zo zijn de laatste berichten en agenda direct te raadplegen. Als je deze app downloadt, en activeert, moet je eenmalig in het hoofdmenu via "Wissel Club" MWC kiezen; ook handig is dat eventuele links vanuit de berichten en agenda (om je in te schrijven, of naar andere pagina's) automatisch actief zijn vanuit deze App.
We kijken nog of je op deze manier ook snel naar "Reserveer Boot" kunt gaan.

en : (2) sommigen hebben het al gemerkt: Reserveren van boten of een ergometer gaat niet langer via MyFleet, maar via Login MijnMWC - Reserveer Boot. Echter: je kunt je reservering momenteel alleen bevestigen ("meenemen") vanaf een PC op de club. Wel kun je thuis je reservering zien, als je bent ingelogd, door op de knop “Mijn Reserveringen” te klikken.    

Eerdere berichten over onze nieuwe website:
De lay-out van de Home pagina is nieuw, alle eerdere info is nog eens goed bekeken en aangepast op de situatie start 2020, en er is gestreefd om alle informatie zo eenduidig mogelijk, en per onderwerp op een plaats bijeen te brengen. Het nieuwe systeem geeft je ook automatisch de meest optimale weergave voor jouw device (telefoon, laptop of tablet), maar met name voor de telefoon geldt dat je in een aantal gevallen menu-opties zelf (via de 3 streepjes rechtsboven in je scherm) verder open moet klikken.

Verder is ook MIjnMWC weer terug: om je wachtwoord te ontvangen, klik op MijnMWC (rechtsboven in het hoofdmenu). Klik daarna onder de zwarte Inloggen button op de link "Wachtwoord vergeten", dan ontvang je automatisch je gebruikersgegevens op de email waar je ook deze splash ontvangt. Hiermee kun je op MijnMWC inloggen, en daarna zelf je eigen wachtwoord instellen (zie ook de bijlage). 

Mis je iets, neem dan contact op met eitcader.[antispam].@maastrichtsche.nl.