Beatrix trials 24 oktober

Geplaatst op 27-10-2021  -  Categorie: Algemeen
0117920e-290d-47a7-8052-584c36f1f6b1
Heerlijk weer afgelopen zondag in Eindhoven. Windstil, een herfstzonnetje en niet te warm. We waren er voor de tweede keer in korte tijd. Eerder, op 3 oktober de Theta Herfstregatta met Fij en Misha. Deze keer om mee te doen met de Beatrix Trials. Doel was weer een beetje te wennen aan het roeien van wedstrijden, maar in een relaxte setting en op een comfortabele wijze, want we leenden de boten van Beatrix zelf. Inschrijfgeld: een Limburgse vlaai. We waren met twee ploegjes. Een viertje met Marrit, Seda, Laura en Misha en Eveline als stuur. En een tweetje met Anna en Merle. Met name voor het viertje was het een beetje een avontuur want ze hadden slechts één keer samen geroeid en dan nog in een ongestuurde vier. Maar ook het tweetje was niet geheel zonder spanning.
De wedstrijd verliep prima. Beide ploegen deden het beter dan verwacht. Anna en Merle legden de 3 km gecontroleerd in 12:49 min af en het viertje werd door Eveline vakkundig naar 13:16 min gedirigeerd. Tevreden ploegen, tevreden coaches (Jeldrik en ik hadden het werk een beetje verdeeld). Daarmee zijn we nog niet klaar voor de Olympische Spelen, maar weten we wel waar we staan en waar we aan gaan werken.
Na het varen zijn we samen pannenkoeken gaan eten. Dat is inmiddels traditie geworden. Gezelligheid is ook de kurk waarop onze ploeg drijft. Heel fijne dag alles bij elkaar,
Coach Titus  (foto credits via Beatrix)
img-2358