Vanuit de commissie PR + Communicatie

Geplaatst op 28-06-2023  -  Categorie: Algemeen

Ha MWC'ers,
In de vorige Splash hebben jullie gezien dat op de website het overzicht van de MWC-commissies is bijgewerkt. De oplettende is het wellicht al opgevallen dat daar nu ook de commissie ‘PR+Communicatie’ staat.

Om vragen te voorkomen hierbij een kleine toelichting. De commissie is snel na mijn start als bestuurslid gevormd en werkt projectmatig, dit wil zeggen:

  • De commissie is compact, heeft een coördinerende rol en fungeert als klankbordgroep. Daarnaast regelt de commissie enkele doorlopende zaken.
  • Voor activiteiten en evenementen schakelt de commissie leden van de hele vereniging (en dus van buiten de commissie) in. Bij activiteiten en evenementen kun je bijvoorbeeld denken aan het organiseren van een open dag, het zoeken van sponsoren, het organiseren van een nieuwe ledenactiviteit, etc. 

De oproep is de volgende: 

  • Wil je graag bijdragen aan een project op het gebied van PR? Mail of bel ons dan even. We zijn ook heel benieuwd als je een ander idee hebt dat hierboven niet genoemd wordt. We zijn blij om al te kunnen melden dat Theo, Ira en Josephine hun hulp al hebben aangeboden om op projectbasis te helpen.

Wil je graag in de commissie zelf plaatsnemen, neem dan even contact op.

Groet! Namens het bestuur, Ymke van Buuren
bestuurslid commissie ‘PR+Communicatie’