Opgeven voor A en B Roei-instructie is geopend!!

Geplaatst op 17-03-2021  -  Categorie: Instructie

Het nieuwe roeiseizoen begint in April. Vanaf nu kun je je opgeven voor A en B instructie via de website!
Opgeven voor 7 April, doel is om te starten met instructie in de week van 12 April.

Helaas hebben we nog steeds te maken met strenge coronamaatregelen.  Zie hiervoor onze website, met als laatste aanvulling van de KNRB: Roeiers vanaf zevenentwintig (27) jaar mogen alleen roeien in éénpersoonsboten (tenzij de afstand tussen de roeiplekken 1,5 meter is). 

Voor MWC betekent dit:  voor 27 plussers in principe NIET roeien in meermansboten (uitgezonderd 2 huisgenoten in een ongestuurde dubbel 2). Dus helaas voor hen op dit moment geen instructie in meermansboten. 
Dus geen C en stuur instructie. Wel is instructie  mogelijk in eenpersoonsboten (skiff en C1).

In de week van 12 april willen we starten met de roei-instructie voor A en B brevet  voor volwassenen. Om dit mogelijk te maken is het volgende tijdsplan opgesteld: 
De instructeurs/instructrices hebben zich inmiddels opgeven om A en B instructie te gaan geven.
De dagen/dagdelen waarop instructie gegeven wordt zijn bekend (zie aanmelding).

Nu wordt de inschrijving voor de roeiers geopend. Let wel, iedereen dient zich in te schrijven, ook diegenen die vorig jaar al instructie hebben gehad, maar toen nog niet het beoogde brevet hebben behaald. 

Alle aanmeldingen gaan via de website.

Zo gauw er verdere gedrags-versoepelingen komen die roeien in meermansboten mogelijk maken, wordt het traject voor C en stuurinstructie ingezet. Hopelijk kunnen we er samen een goed roeijaar van maken.

 

Christien Pulles-Heintzberger

Commissaris Roei-instructie.