Roeigroep zaterdagochtend

Geplaatst op 25-10-2022  -  Categorie: Algemeen

Herinnering: Roeigroep zaterdagmorgen 11.30 u.

Voor de leden die net of nog net niet hun C- en/of stuurbrevet hebben behaald, is er reeds enkele weken de gelegenheid om op zaterdagmorgen om 11.30 u. te roeien binnen een groep, waar nog wordt doorgegaan op de instructie. Door instructeurs worden dan nog oefeningen en feedback gegeven, gericht op de verbetering van de roeitechniek.

Door hun (in zoverre dat kan) in de winter door te laten roeien heeft deze activiteit ook de functie om ‘het zwarte gat’ te vermijden, waarvan bij veel leden die net hun C- of stuurbrevet gehaald hebben sprake kan zijn

Het geeft tevens de gelegenheid om andere leden te leren kennen en op die manier (later) mogelijk ook zelf bij roeigroepjes aan te sluiten of deze te formeren. Daarmee is deze zaterdag-instructiegroep dus niet zomaar een instuif.

Wil je je opgeven bij deze groep meld je dan bij de coördinator Theo Peereboom th.peereboom@planet. Iedere vrijdag wordt er via de app-groep een appje gestuurd met de vraag wie er de zaterdag erna komt roeien, zodat er ook voldoende instructeurs en boten ingepland kunnen worden.