Roeikamp Wanneperveen

Geplaatst op 11-09-2021  -  Categorie: Algemeen

Dit jaar was het weer zover, de MWC-jeugdleden gingen op kamp in Wanneperveen.

Het feest begon op maandag 30 augustus waar wij vanaf Roeivereniging ‘t Diep in Steenwijk in 3 wherry’s naar vereniging de Zeilpunter in Wanneperveen zijn geroeid. De bagage hebben we met een punter op locatie gebracht, en de tenten ingedeeld. De dag erna hebben we met de roeiboot door Giethoorn geroeid, het was een prachtige tocht midden door de polder en tussen de koeien. In Giethoorn was het aardig krap maar met de nodige sliphalen, en met wat peddels (we mogen niet onze geweldige stuurmannen en vrouw vergeten) is het ons toch gelukt!

punteren

De dag erna is ook Anneke langsgekomen, die heel lief een lekker ontbijtje voor ons had meegenomen. Ook is deze dag Aaron 17 jaar oud geworden, wat we natuurlijk gevierd hebben met een stuk taart, (kinder)champagne en veel feesthoedjes en toeters. Diezelfde avond hebben vier stoere leden Eva, Guus, Pien en Rebecca het aangedurfd om de hele nacht door te halen bij het kampvuur, om te kunnen genieten van een mooie zonsopgang.

jeugdkampgroep-2021

Op de derde dag stond Zwolle op de planning, helaas ging de bus niet dus hebben we een heerlijke wandeling van drie uur gemaakt naar Giethoorn en terug. De begeleiders hebben een prachtige tocht met de roeiboot gemaakt. Ten slotte hebben we de laatste dag de handen uit de mouwen gestoken en alles ingepakt en schoongemaakt. Hierna hebben we dezelfde weg terug genomen. Daarnaast was voor iedereen de avonden bij het kampvuur toch wel een hoogtepunt, we hebben spelletjes gespeeld, marshmallows geroosterd en natuurlijk flink gekletst!

Gedurende het kamp hebben Boudewijn en Rebecca als echte chefs voor een heerlijke maaltijd gezorgd, met hulp van Eva, Marieke en Pien. En voor de drankjes hadden we onze super ober Béceau. Nadien deden de begeleiders, Aaron en Guus de afwas zodat we altijd schone spullen ter beschikking hadden.

Ten slotte willen wij onze geweldige begeleiders Josephine, John en Arjen bedanken voor de geweldige tijd!

josephine-john-en-arjen

Geschreven door Pien en Rebecca