1 april: Hijsdag, DoeDag én Seizoensopening 2023

Geplaatst op 30-03-2023  -  Categorie: Algemeen

ZATERDAG BRUIST MWC !
de gehele dag hijsdag; 10:00 - 13.00 doedag; 13:00 - 15.00 seizoensopening; 14.00 u. vlag hijsen
en een woordje van bestuur en de commissies


Zaterdag 1 april bruist het op MWC. Niet alleen worden de boten weer in het water gehesen, maar vanaf 10.00 uur steken we ook de handen uit de mouwen op de eerste DOEDAG met aansluitend de feestelijke SEIZOENSOPENING.


De boten in de lucht te zien is altijd weer een spectaculair gezicht. Op de doedag is er poetswerk te doen aan ons clubgebouw en buiten worden de resten van herfst en winter opgeruimd, onkruid verwijderd en het buitenvlot op zijn plek gelegd. Rond 12.30 uur ronden we af met een kop soep en een lekker broodje, waarna vanaf 13.00 uur het nieuwe seizoen geopend wordt. Rond 14.00 u. wordt de vlag gehesen en zal onze voorzitter Mirjam Sibbel namens het bestuur een woordje doen en dat wordt vervolgd door een kort woordje van een vertegenwoordiger van elke commissie. Tijdens dat moment kan deze in het kort iets vertellen over zijn/haar commissie gericht op dit nieuwe seizoen, met een eventuele terugkoppeling naar activiteiten van het afgelopen seizoen. Rond 15.00 sluiten we af.

NB:

  • Neem handschoenen, schoffel en snoeischaar mee.
  • In verband me het hijsen van de boten moet er op de ventweg plaats gemaakt worden voor een grote hijskraan, dus houd er rekening mee dat er GEEN auto’s geparkeerd mogen/kunnen worden op de ventweg. Parkeer je auto dus ergens beneden op de Hoge Kanaaldijk.

We hopen zoveel mogelijk leden te ontmoeten. JIJ KOMT TOCH OOK ?

Het bestuur

til5773 2