Terugblik Lustrumviering

Geplaatst op 08-07-2024  -  Categorie: Algemeen

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver: het 22e lustrum van MWC!
dae7f878-2af1-4430-b2a7-7d1c84f8f971De dag begon met een prachtige vlootschouw. Met bijna 100 leden gingen we het water op. Met roeiboten, zeilboten en sloepen kleurden wij de Maas rood. Eenmaal verzameld op het grintgat zwaaide iedereen naar de drone voor mooie foto’s, waarna Ed het startschot gaf voor de vlootschouw. Met z’n allen vertrokken we richting MWC waar familie en vrienden enthousiast stonden te zwaaien, waarna er nog een stukje door gevaren werd richting het centrum om ons ook daar te laten zien. Eenmaal terug op MWC werd onder het mom van ‘vele handen maken licht werk’ alle boten snel weer de loods ingebracht en kon er genoten worden van een lekker stukje vlaai met koffie. Wat een enorm succes was deze prachtige vlootschouw, georganiseerd door twee kanjers, Luc en Merle! Zonder hen was het nooit zo soepel verlopen.

Maar de dag was nog lang niet klaar en iedereen kon zich voorbereiden op de borrel en het diner. Onder het genot van een lekker glas champagne genoot iedereen van de toespraak van Mirjam (zie toespraak: toespraak-lustrum-110-jaar-mwc ) op het terras en daarna natuurlijk van het lustrumlied! De jazz-band was ondertussen opgebouwd en swingde er lekker op los. De 'Stiphout-boot' had zich rond 19.00 u. aangekondigd met een luide toeter en iedereen verzamelde zich bij de steiger van 'Slavante'. Hier werden de leden warm onthaald door Misha en Marrit en kon er vervolgens genoten worden van een heerlijk driegangen diner. Toch leuk om de Maas eens vanaf een andere boot te bekijken! Na het diner was het tijd voor het feest en gingen de voeten tot in de late uurtjes van de vloer. Helaas was het weer wat omgeslagen en kwam het met bakken uit de hemel, maar ook dat had wel zijn charmes eigenlijk.

Wil je nagenieten van deze heerlijke dag? Kijk dan op de drive (https://photos.app.goo.gl/9CEovrRTuFXezE4H7) naar de foto’s en video’s die al gedeeld zijn. Heb je zelf nog leuke foto’s of video’s van de vlootschouw, borrel, diner of feest? Deel ze dan op de drive of mail ze via een wetransfer naar ljgtimmermans@gmail.com 

Wij hebben enorm genoten van deze dag en willen alle leden bedanken voor hun aanwezigheid en inzet. Op naar het volgende lustrum!

Groetjes van de 'Lustrumcommissie'  

vlootschouw