Terugblik Prominentenroeien 2023 (nu met alle foto's)

Geplaatst op 13-10-2023  -  Categorie: Algemeen

Enkele citaten van deelnemers: “Wat vond je het leukste van vandaag”:

  1. Het “competitief” wedstrijdkarakter in combinatie met de zeer sportieve en relaxte sfeer van deze wedstrijd
  2. Het heerlijk, op een ongedwongen wijze, kunnen netwerken
  3. Het teamgevoel
  4. De hele sfeer op het terrein: Het was een mini vakantie!
  5. Het gevoel dat je ondanks dat je met je team bezig ben, toch bijdraagt aan een groter geheel en een goed doel
  6. De verbinding die spontaan ontstaat tussen mensen binnen en buiten de club


En hier hun eigen verhaal, via Sandra Adriaansens, in woord en beeld (credits aan TEAM LIONS TRAJECTUM); hier staan alle foto's van editie 2023 bij elkaar. 

Na 7 maanden voorbereiding door ons zeer actieve organisatiecomité was het dan eindelijk zover. De zon was op de volle stand voor ons aangezet, de Maas was nog een spiegel, de koffie en vlaai stonden klaar en de coachvergadering kon onder de bezielende leiding van onze wedstrijdleider beginnen. 25 coaches luisterden vol spanning naar de strikte instructies van die enige meneer in stropdas, zijnde onze wedstrijdleider Joost v.d. Akker. Na veel zonnebrandcrème opgesmeerd te hebben roeiden de eerste 3 boten onder vol gejuich van alle toeschouwers en de opzwepende speaker aanmoediging van onze zwangere Astrid Vinceron naar de start :” ’t feest gèit beginnen”. De wedstrijden verliepen op enkele uitzonderingen na zeer vlekkeloos. De ene boot roeide wat harder dan de andere, maar over het algemeen, na pas 3 trainingen een groot compliment aan alle coaches.

Door zeer onvoorziene omstandigheden moest het “vlot personeel” last minute worden gewisseld, maar vooral onze ingelaste vlot chef Ingrid Klinkenberg was helemaal in haar nopjes en deed een uittekende job: De wedstrijd verliep vlekkeloos via schema ondanks dat er soms wat bankjes kapot gingen en er boten gewisseld moesten worden. De broodjes voor onze vrijwilligers zijn nog nooit verser klaar gemaakt dan deze editie, en de catering voor de teams was overvloedig. Dank aan alle vrijwilligers hiervoor. En vanwege het goede weer zorgden de “bubbelbar” ook nog voor extra plezier. Het netwerken tussen de teams onder opluistering van mede lid Jan Laurens, en zijn jazzband Just Friends, was duidelijk zichtbaar. Heerlijk relaxed in het zonnetje onder het genot van goed gezelschap, goede muziek en een drankje, Wat wil je nog meer op zondagmiddag?  De drank vloeide rijkelijk. Ondanks dat het een recreatieve wedstrijd betrof was toch ook de competitie op een sportieve wijze duidelijke aanwezig. Wie, oh wie, zou met die mooie bekers naar huis gaan….. Rond 16:00 werden de finales geroeid met als grote verrassing de ervaren herenploeg Pie Medical als winnaar in hun categorie!

Gefeliciteerd aan alle winnaars, maar eigenlijk aan alle teams, want jullie hebben ook goed bijgedragen aan het goede doel: The Masters Maastricht. Het was muisstil en zeer indrukwekkend toen door de oprichtster mw. mr. S.A. Th. Oroschin, vanwege haar eigen levenservaring werd uitgelegd waar dit goede doel voor staat!. Fijn dat we als MWC aan hun “live life together” filosofie bij kunnen dragen. Helaas was het festijn om 17:00 ten einde …Vele handen maken licht werk. Dank aan alle vrijwilligers voor deze mooie positieve dag die voor veel verbinding binnen en buiten onze club heeft gezorgd. Chapeau aan het (key) organisatieteam. Tot volgend jaar!

1y1a9671-1