Welke Europese hoofdsteden heeft MWC al roeiend aangedaan?

Geplaatst op 13-01-2021  -  Categorie: Algemeen

“Door welke Europese hoofdsteden hebben MWC-leden in clubverband geroeid” was één van de vragen tijdens de Eerste Online Nieuwjaarsquiz die afgelopen zondag werd georganiseerd. Zo’n 40 leden deden mee aan de quiz, verdeeld over 18 teams.

Na wat aanloop perikelen, niet iedereen slaagde er (meteen) in om deel te nemen aan het digitale verkeer, konden de deelnemers zich buigen over maar liefst 79 vragen. Een groot deel daarvan ging over de club, maar ook de algemene muziekkennis werd danig op de proef gesteld. Team Rudermädels, bestaande uit Titus, Tiuri, Eveline, Simone, Isa, Thera, Annemarie, Vera en Merle, bleek uiteindelijk de winnaar met 49 goede antwoorden.

Natuurlijk hopen we met z’n allen dat we elkaar de volgende nieuwjaarsborrel weer fysiek kunnen ontmoeten. Maar toch was het fijn om op deze manier weer even contact en plezier met elkaar te hebben. Bij deze nogmaals veel dank aan Ine Spee en Stans Krijnen die deze quiz mede namens de barcommissie organiseerden. En laten we hopen dat we het rijtje Europese hoofdsteden waar we al geweest zijn - Amsterdam, Parijs, Berlijn, Wenen, Budapest, Warschau, Praag en Bratislava- na de lockdown kunnen uitbreiden met nieuwe mooie plaatsen!