Woensdagavond: open instuif voor C- en stuurbrevet roeiers

Geplaatst op 28-06-2022  -  Categorie: Algemeen

Al heel lang is een hartenwens binnen MWC om mensen die pas bij MWC zijn komen roeien en net hun eerste brevetten hebben gehaald elkaar te laten ontmoeten. Voor een aantal mensen is dat mogelijk in de instuifgroepen die overdag worden georganiseerd.  Maar er zijn MWC-ers voor wie dat geen oplossing is, omdat zij overdag moeten werken.

Daarom hebben we besloten om een woensdagavond-instuif te organiseren die vooral bedoeld is om nieuwe en oudere leden elkaar te laten ontmoeten. Op die manier kunnen we het “zwarte gat” waarin nieuwe roeiers na het halen van hun brevet terecht komen, proberen te vermijden. De woensdaginstuif is dus vooral bedoeld voor mensen met een C- brevet. Ook ervaren A-roeiers die het leuk vinden om hieraan deel te nemen zijn natuurlijk ook van harte welkom, maar we roeien in C-boten. Behalve elkaar als MWC-er wat meer leren kennen, is er ook aandacht voor de techniek van het roeien.

Heb jij ook behoefte aan meer contact of het maken van een eigen groepje zodat je zelf de tijden kunt kiezen, etc. kom dan naar de woensdagavond-instuif en leer andere roeiers kennen. Tijd: 18.30-20.30 u.

De start van deze nieuwe instuif-mogelijkheid is gemaakt op woensdagavond 6 juli. Heb je ook interesse, meld dit dan aan Theo Peereboom (moobereep.ht.[antispam].@planet.nl).